Öne Çıkanlar sanlıuırfaspor harran restore voleybol abıde

Bu haber kez okundu.

“Puan olarak çok iyi yerdeyiz”
Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan basınla buluştu. Saat 13.30’da Gap Vadisi tesislerinde gerçekleşen basın toplantısına basın mensuplarının ilgisizliği damgasını vurdu.
Arslan toplantıda şunları söyledi;
“Yaklaşık bir aydır bir basın toplantısı yapamadık, kamuoyunun karşısına çıkıp bazı bilgiler verelim dedik. Elazığ maçından itibaren başlamak istiyorum, uzun zamandır hep dışarıda oynuyoruz, kendi sahamızda maalesef oynayamadık, inşallah Manisa maçını içerde oynarız. Elazığ maçı da hayal ettiğimiz gibi olmadı, hayallerimizin ötesinde gerçekleşti, orada 3 puan için oynadık oyunun son bölümünü iyi yaptık ama 2 puan kaybettik bizi gerçekten çok üzdü. Elazığ’da yapılan hatalar vardı iyi anlar da vardı ama beklediğimizin altında bir takım şeyler oluştu. Yine çok zorlu 2 deplasman görünüyordu Karşıyaka ve Osmanlıspor arka arkaya iki deplasman zor bir süreçti. O iki maçta bilhassa Karşıyaka’da Elazığ’da yaptığımız hataları yapmadık daha fazla bu lige göre mücadele ettik, sahada daha çok savaştık. Karşıyaka gibi çok önemli bir deplasmanı geçtik, onun verdiği moralle Osmanlıspor karşılaşması oldu. Osmanlıspor maçı zirvede ki iki takımın mücadelesi gibi geçti, iki takım çok dengeli oynadı, birbirini alt etmek için doğru pozisyonları bekledi, aslında biz o pozisyonları da bulduk. Takım alan savunmasını çok iyi yaptık, hücumda finali yapmadık yapmış olsak kazanmış olabilirdik. Gol yemeden döndük, bıraktığımız 2 puan önemliydi.
“Elazığspor Kulübüne teşekkür ederim”
“Elazığspor Kulübüne, hocasına, başkanına da teşekkür etmek istiyorum, tam bir kardeş şehir, kardeş kulüp gibi davrandı. Kendi maçları olmasına rağmen bize sahalarını açtılar. İlk maçta da Elazığspor’un sahasında Adanasporla karşılaşmıştık, Orduspor karşılaşmasında da bu böyle devam etti.
“Kâğıt üstünde iç saha”
“Bizim kaderimiz herhalde, tekrar bir tarafsız saha, kağıt üstünde kendi iç sahamız gibi görünse de Elazığ’da oynadık. Tabi eksiklikler yok mu var, onları gidermeye çalışıyoruz,  yeni bir takımız. Geçen seneden sadece 6 oyuncumuz var ve bunların 2 tanesi ilk 11’de oynuyor. Maçın genelinde yaptığımız çok önemli işler vardı, Allaha şükürler olsun oradan da 3 puanla dönünce iyi oldu, şu an hem puan hem de pozisyon olarak iyi konumdayız.
“Çalışmamız gerekiyor”
“Oyun olarak, skor olarak, gol atma oranı olarak, arttırmamız gereken yerler var, çalışmamız gerekiyor, mesafe kat etmemiz gereken durumlar var. İnşallah onları da halledeceğiz, bu hafta Antep Belediye takımıyla bir karşılaşmamız var ve Güneydoğu derbisi gibi görünüyor. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor, ama biz Şanlıurfaspor takımını, Şanlıurfa halkını en iyi şekilde temsil edip oradan galibiyet almak istiyoruz. Allah nasip eder de oradan galibiyetle dönersek, çok değerli 3 puan almış olduğumuzun bilincinde olmuş olacağız.
“Taraftarlarımızla bütünleşmeliyiz”
Taraftarımızla da bir bütünleşebilirsek, şehrimizde eğer oynama gibi bir şansımız olursa, o zaman Manisa maçı bizim için çok daha güzel bir şekle dönebilir. Hedefimiz Antep’ten galip dönmek. Taraftarlarımızı güldürebilmek.
“Eksikler var”
“ Teknik direktör gözüyle, baktığımızda eksik noktalarımız var, oyuncu anlamında değil, geliştirilmesi gereken eksiklikler var. Şuna inanıyorum, eksiksiz de bir takım yok, dünya’da yok zaten.
“Gap Arena’yı kontrol ediyoruz”
“Gap Arena çok güzel görünüyor, ama tabi çimin oturması lazım. Çimin kaynaşması süreç alıyor. Tribünler dolduğu zaman çok önemli bir gücümüz olacak. Çok güzel bir stadımız var. Saha hazırdı ama hoca takımı orda oynatmadı diye bir şey  söyleniyor, hayır biz kesinlikle kendi sahamızda oynamak istiyoruz, ama bir maç için sahamızı kurban etmek istemiyoruz. Doğru zamanda oynamamız gerekiyor, işin uzmanı veya teknisyen değilim. Yetkililer muhakkak vardır, Manisa maçında oynanıp oynanmayacağına hoca değil yetkililer karar verir.
“Puan olarak çok iyi yerdeyiz”
“ Şu an topladığımız puanla Play-off’un içindeyiz, ve ilk ikiye oynama gibi bir durum söz konusu. Yeni kurulan çıktığı altı maçı deplasmanda oynayan bir takım için, çok iyi bir puandayız. İnşallah böyle devam eder. Keşke Her 6 haftada 11 puan toplamış olsak. Biz dışarıda kazanabildiklerimizi kazanıp, kendi sahamızda, taraftarımızın önünde kazanıp o işin daha bi üstüne geçmek istiyoruz. Bizi o motive ediyor.
“Sahipsiz gibi hissediyoruz”
“ Her deplasmana gittiğimizde üzgünüz, yani yine bir yolculuk yapıyoruz, farklı bir otelede kalıyoruz, farklı bir sahada oynuyoruz, ve bu saha kendimize ait değil. Sahipsiz gibi hissediyoruz. Bu motivasyon o zor günleri atlatma motivasyonu bir an önce biz bunları en doğru şekilde aşalım, ki dönüşümüz güzel olsun. Taraftarla kavuştuğumuz nokta, Şanlıurfa’yla kavuştuğumuz nokta güzel olsun diye uğraşıyoruz” Dedi.
Basın açıklaması soru cevap şeklinde devam ederek son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49