Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Passolig, taraftarları engelledi
PTT 1.Ligde Şanlıurfaspor kendi taraftarlarıyla ilk kez karşılaştığı Manisaspor’u 55. Dakika’da Volkan Okumak’ın golüyle 1-0 kazandı. puanının 17'ye çıkardı.
Manisaspor hocası Taner Taşkın,"Bugün Manisa olarak burada mağlubiyeti hak etmedik. Oyuncular istekliydi. Maça da güzel başladık. 3-  4 tane net pozisyona girdik, 1.ini değerlendirmiş olsak yine yarardı. Soyunma odasına giderek bütün oyucularıma teşekkür ettim, güzel bir oyun sergilediler. Manisaspor ligin sonunda olabilir ama düzelecektir. En azından beraberlikle bu sahadan ayrılmalıydık. Şanlıurfaspor’u galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. "dedi.
Maç sonu açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan şunları söyledi; "Haftalardır deplasman zorlu bir periyottu, deplasman maçlarıyla geçti.Allaha şükür bu maça kadar da bu zorlu periyodu güzel devam ettirdik. Stresi yüksek bir maçtı, maça istekli ve iyi başladık. Klasik bir PTT 1.Lig mücadelesi oldu. Bir galibiyet serisine ihtiyacımız vardı. Samsun maçı sonrası daha da güzel olacak ilk yarı hedeflediğimiz puanlara ulaşırız, PASSOLİG konusu halledilmiş olacak, taraftarlarımızı da arkamıza almış oluruz. Lige başlarken 26 puanlık bir kota koymuştum, hedefimize adım adım ilerliyoruz, aldığımız her 1 ve 3 puan bizi hedefimize yaklaştıracak. 26 puanın üstünde aldığımız puanların bize etkisi olacaktır."dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49