Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Passolig stat önünde satılacak
Şanlıurfaspor-Adanaspor maçı öncesi Passolig kartı olmayanlar kartlarını GAP Arena stadı önünden alabilecekler.
 
Passolig kartları olmayanların stada giremeyeceğini belirten Şanlıurfaspor idari Menajeri Hakan Keşküş, yarından itibaren GAP Arena stadı önlerine kurulacak stantlardan Passolig kartlarının alınabileceğini söyledi.
 
Şanlıurfaspor-Adanaspor maçı ile başlayacak uygulamanın bundan sonraki tüm maçlarda geçerli olacağını belirten Keşküş, Adanaspor maçına kadar GAP Arena stadının önünden isteyen taraftarlarımız Passolig kartlarını alabilecekler. Şanlıurfalı sporseverler bu kartları almaları için nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğrafında yanlarında bulunması gerekiyor. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız maçlara giremeyeceklerdir. Mutlaka bu kartı almaları gerekiyor. 18 Nisan Cuma gününden itibaren stat çevresinde satışa sunulacak kartlar maç gününe kadar satılacaktır” dedi.
 
Kağıt Bilet devri kapanıyor
 
Nisan ayıyla birlikte Türk Futbolunda elektronik bilet uygulamasına geçiliyor. Stadyum girişleri artık sadece Passolig Kartlar ile gerçekleşecek. Passolig'le birlikte kağıt bilet devri kapanıyor.
 
6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Kanunu'nun getirdiği E-Bilet projesi kapsamında bir yenilik olan Passolig kart; stadyumlara girişi sağlayan ve kişiye özel bir sportif kimlik kartı olmanın yanı sıra, alışveriş ve ulaşım başta olmak üzere günlük hayatın birçok alanında kullanılabilecek.
 
Hayatımıza yeni bir renk: Passolig
 
7'den 77'ye, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden toplumun her kesiminden insanların aileleriyle birlikte, güvenli bir şekilde futbol müsabakalarını izleyebilmesinin önü Passolig Kart'la açılıyor.
 
Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erecek, biletler yırtılmayacak, kaybolmayacak.
 
Elektronik biletler Passolig Kartlara yüklenecek ve maçlara çok daha hızlı bir şekilde, uzun kuyruklarda beklemeden girmek mümkün hale gelecek. Passolig Kart, futbol tutkunlarına tek bir kartta pekçok kartın sağladığı faydayı sunacak.
 
Maç bileti… Banka kartı... Kredi Kartı… Kulüp taraftar kartı… Anlaşmalı şehirlerde Ulaşım kartı... Ve Mağaza indirim kartı... Artık hepsi tek bir kartta bir araya geliyor.
 
Taraftar harcamalarını bu kartla yapıyor, puanları bu kartla topluyor, Türkiye'nin en büyük markalarından akıllara durgunluk veren indirimleri bu kartla kazanıyor. Bu kartla hem Türk futbolu, hem kulüpler ve hem de taraftarın kendisi kazanıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49