Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

PASSOLİG satılmayacak
Şanlıurfaspor kulübü İcra Kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, bu hafta sonu oynanacak Manisaspor maçı öncesi taraftara uyarılarda bulundu.
Güneş, PASSOLİG satışlarının maç günü haricinde her gün satıldığını sadece maç günleri satılmadığını belirtirken, “Cumartesi günü saat 14:00’te GAP Arena stadında konuk edeceğimiz Manisaspor maçı öncesi taraftarlarımız stada gidip PASSOLİG Kartlarını alsınlar. Maç günleri PASSOLİG kartları satılmamaktadır. Tüm taraftarlarımız bu durumun bilincinde olsunlar. PASSOLİG Kartları maç günleri haricinde her gün GAP Arena stadı ve bazı noktalara kurduracağımız gişelerde satılacaktır. Bu hafta oynanacak maç öncesi yalnızca GAP Arena stadı içinde alabilecekler” dedi.
Güneş, bu sezon ilk defa kendi sahalarında oynayacaklarını ifade ederken, “Özlemini çektiğimiz taraftarımız ile bu hafta buluşacağız. Şimdi söz sırası taraftarımızda GAP Arena stadını doldurmaları gerekiyor. Tabi önce PASSOLİG kartlarını almaları lazım. Cumartesi gününü beklemeden bir an önce kartlarını alarak Cumartesi günü saat 14:00’de oynanacak maçta takımlarına destek versinler” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49