Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Parola Galibiyet
Şanlıurfaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.
 
PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, ligin 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor. Bugün GAP Arena Stadyumu’nda düz koşu ile başlayan antrenmanda, topla ısınma ve altıya üç dar alanda pas çalışması yapıldı. Teknik Direktör Raşit Çetiner gözetiminde düzenlenen idmanın ana bölümünde de 5 kaleli oyun çalışması gerçekleştirildi. Antrenman boyunca futbolcuların hırslı oldukları görüldü.
 
Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanı Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ve Proje Geliştirme Sorumlusu Mehmet Çavuş izledi.
 
Bu arada sakatlığı bulunan Sankoh, Tisdell, Kıvanç ve Onur’un sağlık durumunun iyiye gittiği, Bangura’nın durumunun da maç günü belli olacağı bildirildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49