Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Ordu maçına yetişmeyebilir
Gap Arena stadında çim yenileme işlemi başladı. Basın karşısına çıkan Yıldız, “Biz elimizden geleni yapıyoruz otuz iş gününde çimler serilecek.
PTT 1 liginde mücadele eden Şanlıurfaspor Gap Arena Çimlerinin kuruması üzerine maçları dışarıda oynamak zorunda kaldı. Taraftarlar Şanlıurfaspor yapmış olduğu yıldız futbolcuları göremedi. Geçen hafta ihalesi yapılan çimlerin yenileme işlemi başladı.
Konu ile ilgili Gençlik hizmetler ve spor il müdürü Ertuğrul Yıldız basın mahsuplarını Gap Arena Stadyumuna davet ederek yapılan çalışımlar hakkında bilgi verdi.
Yıldız, “Daha önceden bilindiği üzere Gap arena stadyumu çimleri yanmıştı 03.09.2014 tarihinde ihaleyi yaptık eski çim sökme işlemi yapılıyor bundan sonra ki işlemde tasfiyesi yapıldıktan sonra rulo çimler serilmeye başlanacak 30 gün içerisinde çim işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. İhale sürecimizde 30 gün olarak bahsetmiştik biz en kısa zamanda Şanlıurfaspor maçlarının oynanması için stadyumu hazır hale getireceğiz. Bizler kendimiz toprak analizi yaptırdık saha içerisinde çeşitli kurtların olduğunu gördük bizlerin bu konuda hiç kimsenin hatasının olmadığını bizler biliyoruz genel müdürlükten gelecek raporu bekliyoruz daha sonra basına tekrardan bir açıklama yapacağız. 30 gün içinde çim serilecek ama bu demek değildir. Orduspor maçına hazır hale gelecek, hava şartlarına bağlı olarak çimlerin köklenmesine bu zaman bize daha net gösterecek şöyle bir alğı oluşmasın 30 gün içinde maç oynanacak duruma gelmesi bizim elimizden olan bir şey değil genel müdürlükten gelecek heyet buna karar verecek maçın oynanıp oynanmayacağına karar verecek” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49