Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Ordu hazırlıkları devam ediyor
Şanlıurfaspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Reha Kapsal açıklamalarda bulundu..
 
GAP Vadisi Tesisleri'nde, teknik direktör Reha Kapsal nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular düz koşu, jenerasyon, dar alanda kısa pas ve çapraz depar çalışması yaptı. Yaklaşık 2 saat süren idman çift kale maçla tamamlandı.
 
Kapsal, deplasmanda karşılaşacakları Orduspor'un geçen hafta farklı yenilmesine rağmen güçlü bir takım olduğunu söyledi.
 
Cumartesi günü GAP Arena Stadı'nda beklemedikleri bir mağlubiyet alarak taraftarlarını üzdüklerini vurgulayan Kapsal, şunları kaydetti:
"Rakibimiz ligde çok iyi bir performans sergiledi. Bizde geçen hafta evimizde kötü bir sonuç aldık ancak çalışmalarımız devam ediyor. Takımda kart cezalısı Banahane dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık. Orduspor'u yenerek ilk yarıyı moralli bitirmek istiyoruz."
 
Takımın deplasmanda daha iyi oynadığını anımsatan Kapsal, bundan dolayı futbolcuların morallerinin yüksek olduğunu sözlerine ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49