Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Önemli olan 3 puanı almak
Şanlıurfa hafta sonu oynadığı Gaziantep belediyespor maçında galip gelmesi yönetim ve taraftarları sevindirdi.
Sanlıurfaspor basın sözcüsü A.Gökhan Gökmen yaptığı açıklamada;
 
Gaziantep deplasmanında sahada iyi mücadele den ve galip gelen ekibimizi kutluyoruz, haftalardır süre gelen iyi futbol bu haftada devam etti ve istediğimiz galibiyeti aldık, yine ilk haftadan bu yana iyi oynayan ekibimiz bu haftada arzuladığımız futbolu ortaya koymuştur. Teknik ekibimiz ile birlikte bu başarıyı ortaya koyan futbolcularımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bazen iyi oynadığımız maçlarda çok puan kaybettik, ama Gaziantep’te iyi mücadele oynadığımız maçta 3 puan alarak çok güzel bir iş çıkardık. Takımımızın çok kaliteli bir ekip olduğunu çok iyi biliyoruz, bazı maçlarda oynanan iyi oyunu sonuca yansıtamıyoruz, futbol şansı yanımızda olmuyor, bu maçta mücadelemizin yanı sıra golü’de bulduk ve çok değerli 3 puan aldık, şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli daha aşmış olduk.
Sezon başından bu yana her maçta yanımızda olan Şanlıurfa valisi Sayın Celalettin Güvenç’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, Şanlıurfa olarak kenetlenmiş durumdayız, sivil toplum örgütleri ve tüm Şanlıurfalıların takımlarının yanlarında her zamankinden daha fazla olmalarını istiyoruz.
Gaziantep’e kadar gelen taraftarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz. 90 dakika boyunca takımlarına destek verdiler ve galibiyette başrol oynadılar. Taraftarımızı her zaman böyle görmek istiyoruz.
Gaziantepspor taraftarının tahriklerine kapılmayan taraftarımızı ayrıca bu konuda da tebrik etmek istiyoruz. Sezon başından bu yana yanımızda olan ve her maçta takımlarına destek veren cefakâr taraftarımız ile birlikte inşallah bu işi sezon sonu başaracağız.
Gaziantep Kamil ocak stadında yaşanan sıkıntılı sloganlara ’da değinmek istiyoruz.
Maç esnasında kendini bilmeyen birkaç Gaziantepspor’lu taraftar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un maçına gelerek Şanlıurfamızla ilgili hiçte yakışık olmayan sloganlar atmıştır. Şanlıurfamızın ne kadar ülkesini seven vatanını seven insanlar olduğunu tüm Türkiye bilmektedir. Bu sloganlar bizleri çok üzmüştür. Bu tür çirkin sloganları atanları bir kez daha düşünmeye davet ediyoruz.
Bu hafta sonu yine çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız, rakibimiz çok genç ve koşan bir ekip, maçın sonuna kadar sabırlı olup bu maçtan’da galip ayrılmak en büyük amacımızdır, taraftarımızı bu önemli maçtada takımlarının yanında olmalarını istiyoruz.
Ayrıca bu hafta karşılaşacağımız 1461 Trabzon’un vefat eden Teknik direktörü Kadir Özcan’a Allahtan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.
 
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48