Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

“Olumsuzluklara Rağmen Çok İyi Futbol Oynadık”
PTT ligin 23. Haftasında Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladığı Bucaspor’a 2-1 yenildi. Maçın ardından açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, “sahada bize çok fazla cevap veren dişli bir rakip bulduk” diye konuştu.
Şanlıurfaspor’un ilk golü yediği ana kadar iyi oynayamadığını belirten Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya,  “gerçekten maç öncesi aynı puanla girdiğimiz rakibimizle maç içindeki oyun anlamında da çok eşit olmasa bile ama bize çok fazla cevap veren bir dişli rakip bulduk. İlk golü yediğimiz ana kadar iyi oynayamadık. Maça iyi başlayamadık. Ama ondan sonra bütün futbolcu arkadaşlar iyi oynadı” dedi.
Skorun 2-1 olmasının ardından futbolcuların çok iyi mücadele ettiğini ifade eden Kaya, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü; “futbolcu arkadaşlarım skoru lehimize çevirmek için çok iyi mücadele ettiler. Rakip ceza sahası içerisinde çok etkileyici oyuncularımız vardı ama maalesef olmadı. Maç aleyhimize sonuçlandı. Üzgünüz tabi. Geldiğimiz noktada kazansak ilk 6’da olacaktık bugün bunu çok istedik ama olmadı. Futbolcularımız çok iyi savaştı, hepsinin ayaklarına sağlık”
“Her şey henüz bitmiş değil ilk altıda olma sevdamızdan vazgeçmedik” diyen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, “son 10 maçta ikinci mağlubiyetimizi aldık. Ama daha önümüzde birçok maç var. Bu skoru lehimize çevireceğiz bu maçı telafi edeceğiz. Bireysel anlamda bir zafiyetten bahsedemeyiz. Bir maçta ki olumsuzluk maçları hepsine yaymamalıyız” dedi.
BUCASPOR KANADI,
Bahri Kaya’nın ardından açıklamada bulunan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar,  çok iyi futbol oynadıklarını söyledi. Karafırtınalar, “maçın başından sonuna kadar bir antrenörün başına gelmemesi gereken her şeyi yaşadık. Olumsuzluklara rağmen çok iyi futbol oynadık. Oyuncularımız haftalardır çok iyi oynuyordu ama skora yansıtamıyordu. Bugün bu iyi oyunu skora yansıttık” diye konuştu.
Karafırtınalar, Şanlıurfalılara da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49