Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Oğuz, Dünya Şampiyonu Oldu
Haliliye Belediye Spor Kulübü’nden Yıldırım Oğuz, Türkiye Milli Takımı adına katıldığı İsveç’teki Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu oldu.
IFMA-Uluslararası Muaythai Federasyonu tarafından İsveç’in Jönköping kentinde 17- 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonası’na Türkiye Milli Takımı’nı temsilen Haliliye Belediye Spor Kulübü’nden Sezer Ağolday ve Yıldırım Oğuz katıldı. Oğuz; ilk turda Güney Afrikalı, ikinci turda Polonyalı, üçüncü Turda Hollandalı ve dördüncü turda Fransız rakibi yenerek, çeyrek finale çıktı. Çeyrek finalde Makedonyalı rakibini, yarı finalde de Kazakistanlı rakibini geçen Yıldırım Oğuz, finalde Türkmenistanlı rakibi yenerek dünya şampiyonu oldu.
Haliliye Belediye Spor Kulübü’nde çok sayıda başarı elde eden Yıldırım Oğuz, son olarak Samsun’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda da Türkiye ikincisi olmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48