Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Minik futbolcular Bercelona yolcusu
 Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, 13-18 Ekim tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Costa Brava Turnuvasına katılacak olan minik futbolcularla yolculukları öncesinde Polisevi’nde bir araya geldi.

Şanlıurfa Valiliği ve Anadolu Spor Akademisi Projesi girişimleri ile Spor Toto teşkilatı başkanlığının katkıları ile İspanya’ya gönderilecek olan sporcularla sohbet eden Vali Güvenç: “İnanıyorum ki ilerleyen yıllarda içinizden Türkiye’yi gururlandıracak nice sporcular çıkacaktır. Yakalayacağınız başarılarla hem ailelerinizi hem de ülkenizi gururlandırarak örnek birer sporcu olacaksınız. İyi bir yerden başladınız. Bu şartlara sahip olmak çok büyük bir şans. Sizlerden iyi ve ahlaklı sporcular olmanızı bekliyoruz. Hiçbir zaman artık ben oldum demeyerek, sürekli çalışarak kendinizi daha da geliştirmenin yollarını arayacaksınız” dedi.

Basın mensuplarına da açıklamalarda bulunana Vali Güvenç; Türkiye’nin uluslar arası spor müsabakalarında istenilen ölçüde başarılı olamamasını alt yapıdan sporcu yetiştirilememesi ve tesis eksikliği olduğunu ifade ederek: “Bu iki sorunu çözersek sporda dünyanın en iddialı ülkesi Türkiye olur. Çünkü spor çağındaki nüfusu dünyada en çok olan ülkelerden bir tanesiyiz. Son dönemlerde hem tesisleşme bakımından önemli adımlar attık hem de alt yapıdan gençler yetişsin diye bu tür proje ekipleri oluştu. Bunun arkası gelecek. Ben inanıyorum ki bu çocuklar ileride çok büyük başarılara imza atacaklar. Turnuvaya katılacak olan çocuklarımıza başarılar diliyor, centilmence mücadele edip gururla ülkelerine dönmelerini temenni ediyorum” dedi.

Vali Güvenç daha sonra imkân sağlayan Spor Toto teşkilatı, Anadolu Spor Akademisi Genel Koordinatörü Özcan Şimşek, Teknik Koordinatör Nazım Saraçoğlu ve  Antrenör Mustafa Abak’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine katılacakları turnuvada başarı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49