Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Masör’de Gitti
Şanlıurfaspor teknik direktörü Raşit Çetiner'in isteği üzerine 7 yıldır kulüpte masörlük yapan Mehmet Tosun'un göndermesine tepkiler yağıyor...
PTT 1. Liginde mücadele eden Şanlıurfaspor’da hiçbir Urfalı futbolcunun yer almaması Şanlıurfalıları üzerken Yönetin ve Raşit Çetiner tarafından takımda bir Şanlıurfalı kalan 7 yıldır takımda masörlük yapan Mehmet Tosun’uda gönderdiler.
Şanlıurfaspor eski futbolcularından ve takımda hocalık yapan Yaşar Tosun’un oğlu masör Mehmet Tosun’u gönderen Teknik direktör Raşit Çetiner’a tepkiler yağıyor. Şimdi sırada Şanlıurfalı Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak var.
TARAFTARLAR URFALI MASÖRE SAHİP ÇIKMALI…
Takımda bir Şanlıurfalı futbolcunun bulunmamasını kanayan yaramız olmaya devam ederken, Yönetim ve Teknik direktör Raşit Çetiner şimdi de işini karını bırakmış takımda bir tek Şanlıurfa’lı kalan masör Mehmet Tosun’u göndermesi büyük tepkiyle karşılandı. Şanlıurfaspor taraftarları Şanlıurfalı masörümüze mutlaka sahip çıkmalıdır.
Takımda mutlaka Şanlıurfalı bir masörün bulunması şart olduğunu dile getiren Sarı Şimşekler Grubu Başkanı İsmail Arslan, “Çünkü sezon başı kamp dönemlerinde yeni gelen futbolcuları sakatlıkları var mı veya problemi var mı onu kontrol eden kulübün masörüdür Şanlıurfalı olması yanlışı büyük ölçüde önlüyor. Çünkü gizlenen sakatlıklar veya sakatım deyip oynamak istemeyen topçuları tedavi eden ve en iyi bilen masördür geçtiğimiz yıllarda Mehmet Tosun Şanlıurfaspor’un parasının heba olmasını önledi mutlaka Şanlıurfalı olması lazım” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49