Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Manisaspor Hazırlıkları Başladı
Şanlıurfaspor yeni kadrosuyla 3 aylık bir aradan sonra  Karşıyaka maçıyla yeniden sporseverlerle buluştu. Lige 3 puanla başlamayı arzu ediyordu ancak olmadı.
 
Karşıyaka maçında son dakikalarda yediği golle karşılaşmayı 2-2 berabere bitirmenin üzüntüsünü yaşadı.
 
Şanlıurfaspor basın sözcüsü A. Gökhan Gökmen” Şanlıurfaspor  Karşıyaka maçında çok etkili olan sıcak havada güzel bir futbol ortaya koyduğunu düşünüyorum. Takımımız ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır, kimse bu skora aldanıp endişeye kapılmasın, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. İlerleyen haftalarda iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.
           
 Bu arada ligin ilk maçında 3 aylık aradan sonra Şanlıurfaspor’u yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok çok teşekkür etmek istiyorum. Tribünleri dolduran binlerce sporsever, gerek maç öncesinde, gerekse de maç esnasında yaptıkları tezahüratlarla iyi bir taraftarlık örneği sergilediler ve güzel bir ambiyans oluşturdular. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak, taraftarlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.  Bu desteğin önümüzdeki maçlarda da artarak devam edeceğini umut ediyoruz. Taraftarımızı, her ne kadar ilk maçta evlerine 3 puanla uğurlayamasak da, takımımızın önümüzdeki oynanacak tüm maçlarda 3 puan alacağının mesajlarını verdiğini düşünüyorum”
           
Öte yandan Şanlıurfaspor  ligin ikinci haftasında deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına da bugün başlayacak.
                    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48