Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

“Mağlubiyetten dolayı üzgünüz”
Sanlıurfa kendi evinde yenildiği 1461 Trabzon maçı sonrası yönetim adına Sanlı urfaspor basın sözcüsü Gökhan Gökmen açıklama yaptı.;

1461 Trabzon karşısında aldığımız mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Maç boyunca çok net pozisyonlar bulmamıza rağmen bunları değerlendiremedik ve yediğimiz kontra atak golü ile sahadan yenik ayrıldık.

Rakibimizin çok koşan ve genç bir ekipten oluşuyor, Şanlıurfaspor ise daha tecrübeli bir ekip. Oyunu rakip kaleye oynamamıza rağmen, rakibimiz ani ataklar ile bulduğu pozisyonlar ile sonuca gitmeye çalıştı. Bunlardan bir tanesini de değerlendirdiler. Takımımız ise maç içinde çok net pozisyonlara girmesine rağmen son vuruşları yapamadı. Futbolda maalesef bunlarda var. Bu yüzden ilginç bir oyun zaten.

Bundan sonra, ayağımızı daha sağlam yere basarak puan kayıpları yaşamamız lazım, kendi evimizde kaybettiğimiz puanların telafisini yapmamız gerekiyor, futbolcularımızda bunun bilincinde, inşallah hafta arası oynayacağımız Balıkesirspor maçından galip gelerek, kaybettiğimiz puanları telefi edeceğiz.

Çarşamba günü Balıkesirspor ile çok kritik bir maça çıkacağız, ligde üst sıralarda yer alan rakibimiz kendi evinde her maçını kazanmış gol dahi yememiş bir ekip, Şanlıurfaspor olarak bu sezon bir elki gerçekleştirmek istiyoruz, rakibi kendi evinde mağlup ederek moral açısından da iyi duruma gelmek istiyoruz, takımımız kadro olarak bunu başaracak güçtedir, biz kendilerine her maçta olduğu gibi bu maçta da güveniyoruz.

1 hafta içinde 3 maç oynayacağız, takımımız bu tür maçları oynamış futbolculardan oluşuyor, 1461 Trabzon maçından sonra, Çarşamba günü Balıkesirspor, Cumartesi günü ise kendi sahamızda Samsunspor ile karşılaşacağız, 1 maçtan mağlup olduk önümüzdeki 2 maçı kazanarak tekrar üst sıralara gelmek istiyoruz.

Futbolcumuz İzzet Kaya, yönetim kurulu raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılarak, tüm ilişiği Şanlıurfaspor ile kesilmiştir. Kendisine 3 sezondur takıma vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, önümüzdeki futbol hayatında başarılar diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49