Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Maç referandum sonrası oynanacak
TFF 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, kendi evinde 2-1 mağlup olduğu Samsunspor ardından hiç ara vermeden hafta içi deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Ligde haftalardır galibiyeti hasret alan ve deplasman galibiyeti bulunmayan Şanlıurfaspor ikini yarıya da istediği gibi başlamayarak son oynadığı Samsunspor maçından sonra haftayı puansız tamamlamasından sonra grupta 15. Sıraya düştü.
Şanlıurfaspor teknik direktör Ünal Karaman döneminde ile 2. devrede oynanan 10 maçta 1 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan topladı. Ligde son deplasman galibiyeti bulunmayan sarı yeşilliler hafta içi deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçını kazanarak bu özlemine son vermek istiyor.
Referandum dolayısıyla lige verilen arayı 2 günlük izinle geçiren Şanlıurfaspor, 19 Nisan Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.
GAP Vadisi kendi tesislerinde düz koşu, ısınma ve yenileme çalışması yapan futbolcular,  daha sonra antrenmanda hafif tempoda çalıştı.
Sanlıurfaspor, 19 Nisan  Çarşamba günü  deplasmanda Denizli Atatürk Stadyumu'nda saat 18.00'de   Denizlispsor’a konuk olacak.
ŞANLIURFASPOR 10 MAÇTA 1 GALİBİYET ALDI
TFF 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor adım adım kümeye yaklaşırken, 2. Yarıda oynadığı 10 maçta 1 galibiyet aldı. 2. Yarının ilk maçında Ümraniyespor’a 1-0 mağlup olan Şanlıurfaspor ardından Şanlıurfaspor kendi evinde Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.
Deplasmanda Giresunspor’a 3-1 kaybeden Şanlıurfaspor’da düşüş sürdü. Kendi evinde 2-0 önde götürdüğü maçın uzatma dakikalarında Göztepe ile 2-2 berabere kalan Şanlıurfaspor yine gülmedi.
Bandırmaspor’a deplasmanda 4-0 kaybeden Şanlıurfaspor, bu kez kendi evinde Adana Demiraspor’a 2-1 mağlup oldu.
Lider Evkur Yeni Malatyaspor’a İstanbul’da 2-1 mağlup olan Şanlıurfaspor, kendi evinde Sivasspor’u 2-1 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanıştı.
Mersi İdmanyurdu ve Samsunspor’a kaybeden Şanlıurfaspor 2. Yarının 28. Haftasında Denizlispor karşısına çıkacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49