Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Maç GAP Arena'da
 Türkiye Futbol Federasyonu, Amedspor - Fenerbahçe karşılaşmasını güvenlik gerekçesiyle Şanlıurfa Gap Arena'ya aldı.
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile Amedspor arasında oynanacak maç güvenlik gerekçesiyle Urfa'ya alındı.
MAÇ GAP ARENA'DA
Amedspor'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşması Fenerbahçe maçı güvenlik gerekçe gösterilerek Şanlıurfa Gap Arena Stadyumu'nda oynanacak" denildi.
TFF CEZA VERMİŞTİ
Türkiye Futbol Federasyonu, Başakşehirspor maçında 'ideolojik propaganda' yaptığı gerekçesiyle Amedspor'a 1 maç seyircisiz oynama ve 25 bin lira para cezası vermişti.

Cezanın, Başakşehir deplasmanında Amed taraftarının ‘ideolojik propaganda’ yaptığı gerekçesiyle verilmesi nedeniyle, söz konusu yaptırımın iç sahada uygulanacağı belirtildi.
 
Gelişmeler üzerine açıklamada bulunan Amed Asbaşkanı Nurullah Edemen, “Fenerbahçe ile eşleşmeseydik bu ceza verilmezdi. Rakibimizin belli olmasını beklediler” dedi.
 
Amedspor Asbaşkanı Nurullah Edemen, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleştikleri Fenerbahçe maçına çıkmayabileceklerini söyledi. Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bağlı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) Başakşehir maçında taraftarların ideolojik propaganda yaptığı iddiasıyla Amedspor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine Diyarbakır temsilcisinden tepki geldi.
 
Asbaşkan Edemen, bu cezayı kabul etmelerinin mümkün olmadığını vurgulayarak, “Ceza kalkmazsa Fenerbahçe maçına çıkmayız. Bu konuyu yönetimde masaya yatırıp konuşuruz” dedi.
 
DEMİRÖREN İLE GÖRÜŞECEKLER
 
Nurullah Edemen, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmek için randevu talep ettiklerini belirterek şunları söyledi:
 
“Bizim Fenerbahçe maçını seyircisiz oynamamızı gerektirecek hiç bir şey yok. Bu ceza kalkmazsa seyircisiz bir şekilde sahaya çıkmanın bir anlamı yok. Eğer kupada Fenerbahçe ile eşleşmeseydik bize bu ceza verilmezdi.
Rakibimizin belli olmasını beklediler ve bu cezayı verdiler. Böyle bir haksızlık ve adaletsizlik olmaz. Biz sahada eşit koşullar altında mücadele etmek istiyoruz. Tahkim Kurulu’nun bu haksızlığı ortadan kaldırmasını bekliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49