Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Küçükbaş Hayvan Ele Geçirildi
Ceylanpınar ilçesinde yurda kaçak yollarla sokulduğu belirlenen yaklaşık 4 bin küçükbaş hayvan ele geçirildi.
 
Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Ceylanpınar Jandarma Komutanlığı ekipleri, sabaha karşı Kepez Tepe mevkii Belediye Asfalt Şantiyesi civarında çok sayıda kamyonun beklediğini gördü. Ekipler, Viranşehir'den gelen jandarma birlikleri ve Tarım İşletmesi Müdürlüğünde görevli özel güvenlik elemanları ile birlikte arazide geniş çaplı arama çalışması başlattı.
 
Sabaha kadar yapılan çalışmalarda yurda Suriye'den kaçak yollarla getirildiği belirlenen yaklaşık 4 bin koyun ele geçirildi. Olayla ilgili 12'si Suriye uyruklu olmak üzere 46 kişi yakalandı. Yurda kaçak yollarla sokulan hayvanları taşımak için bekletilen 38 araca da el konuldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49