Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Kubilay’ın cezası bitti
 Şanlıurfaspor’un genç yeteneği Kubilay Sönmez’in 6 aylık cezası sona erdi
TFF Tahkim kurulunun onayı ile 6 ay futboldan uzaklaştırılan Sarı Yeşilli ekibin Milli futbolcusu Kubilay, cezasının bitimi ile bugünden itibaren maçlara çıkabilecek.
Şanlıurfaspor-Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının oynandığı gün olan 28 Kasım’da cezasını tamamlayan genç yetenek Çarşamba günü oynanacak kupa maçı ile birlikte sahalara geri dönecek.
U21 Milli takımının da formasını giyen ve Türkiye’nin gelecek vaad eden futbolcuları arasında gösterilen Kubilay aylardır sarı yeşilli formayı giymek için gün sayıyordu.
Orta sahanın gerisinde her mevkide oynayabilen futbolcu Türkiye kupasında Kırklarelispor ile oynanacak maçta forma giyebilecek.
Kubilay Sönmez kimdir?
Kubilay Sönmez 1994 Kamen doğumlu gurbetçi bir oyuncu. Futbol kariyerine 10 yaşında Dortmund altyapısında başlayan Kubilay burada 3 sezon oynadıktan sonra 2008 yılında Vfl Bochum alt yapısına dahil oldu. Onur Bulut la beraber bir sezon top oynadıkta sonra SG Wattenscheid U17 takımına transferi gerçekleşti. Bundesliga Gençlik Liginde gösterdiği performansla Norbert Elgert in dikkatini çekti ve Schalke U19 takımına geçti. İlk hafta Adanspor ile oynanan maçta da 90 dakika forma giyen gurbetçi oyuncu gösterdiği performansla hem teknik heyetin hem taraftarların beğenisi topladı. Yerli ön liberolarımızın çoğu topu bomba olarak görür kazandığı topu kaybetmeden arkadaşına aktarmak ister bu yerli futbolcularımızın genelinde olan kronik bir sorun Kubilay ın böyle bir problemi yok kazandığı topları kolayca ileri aktarabiliyor dikine oynamayı seviyor. Bir ön libero için tekniği gayet iyi bileklerine gayet hakim. Kubilay genellikle ön libero mevkisinde görev alıyor aynı zamanda orta sahanın sağında ve ortasında da oynayabiliyor.
Türkiye’de Çanakkale Darnadalspor’da oynayan genç futbolcu oradan Şanlıurfaspor’a transfer oldu.
U19, U20 ve U21 Milli takımlarında da görev yapan gurbetçi futbolcu, geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor forması ile 30 maça çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49