Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Kızılcahamam kampı devam ediyor
Yeni sezon hazırlıklarına Ankara Kızılcahamam Patalya otelde dün başlayan sarı yeşililer, bugün 3 idman yaparak hazırlıklarını sürdürdü.
Sabah ve öğlen yapılan çalışmalarda ısınma ve düz koşu ağırlıklı çalışan Güneydoğu temsilcisi, akşam ise düz koşu ve kondisyon hareketlerinin yanı sıra top ile ilk kez çalıştı.
Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yapılan antrenman'da futbolcular, pas çalışması yaparken, kaleciler ise kaleci antrenörü eşliğinde ayrı çalıştı.
Sarı Yeşilli ekip, yarında yapacağı 3 antrenmanlarına devam edecek.
6 Temmuz'a kadar Kızılcahamam'da kampı geçirecek olan Şanlıurfaspor, 7 Temmuz Salı günü Fenerbahçe ile özel bir maç yaptıktan sonra 2 gün izne ayrılacak ve 9 Temmuz'da Bolu Koru otelde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına burada devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49