Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Kızıl Yönetim Listesine Girdi

ABDULLAH YİĞİT –GAZİANTEP

Gaziantep Spor Eski Asbaşkanı Kızıl Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Kızıl Muhabirimiz Abdullah Yiğit`e Gaziantep Spor Başkan Adayı Mutlu Özpineci `nın Yönetim kuruluna gireceği ile ilgili sürpriz açıklamalarda bulundu .

Kızıl,Öncelikle Hedefimiz Süper Lig Olduğunu İfade ederek .Çok Değerli Gaziantep spor delegeleri ve taraftarları 5 yıl ayrı kaldığım Gaziantepspor 'a kavuşmaya sadece bir gün kaldı yarın yapılacak kongrede Başkan Adayı Mutlu Özpineci beyin yönetim listesinde bende varım dedi.

Yarın Allah'ın izni ile zaferle çıktığımız andan itibaren Gaziantepspor'u hak etiği yere taşımak için maddi manevi ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Başaracağıma inanmadığım bir davaya adımı yazdırmam. Yarın bütün delegelerden Mutlu Özpineci ` yi desteklemeye davet ediyorum. Hedef'ya Süperlig 'ya süper lig diyorum. Biz Gaziantep spor'un Askeriyiz Gaziantep spor Aşk `dır ,sevgidir , sevdadır, asla ve asla devletin bekasını tehtid eden yapılara teslim etmedik bundan sonrada etmeyeceğiz Gaziantep Spor `umuzu .Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum Gaziantep spor camiamıza ve Gaziantep ilimize ve ülkemize Olağan üstü kongremiz .zafer İnananlarındır"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49