Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Keita ‘da Rötar
Bir dönem Galatasaray forması giyen ve şu sıralar Şanlıurfaspor'un gündeminde olan Abdul Kader Keita'nın bugün sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a geleceği ifade edilmişti.
 
Ancak; PTT 1. Lig temsilcisinin Fildişili oyuncuyu ikna edemediği öğrenildi.
Katar'da futbol yaşamını sürdüren Keita'nın fikrini değiştirip teklife sıcak bakmadığı belirtilirken, yöneticiler umudunu yitirmiş değil. Bu haftaki Karşıyaka deplasmanına konsantre olan yöneticiler önümüzdeki hafta başından itibaren bir kez daha bu transfer için girişim yapacak. Şanlıurfasporlu yöneticiler her imkanı seferber edeceklerini ve gerekirse Paris'e giderek Keita ile buluşacaklarını belirttiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49