Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’nün Yeni Stadı Kapılarını Açıyor

Karbel Karaköprü Belediyespor'un şampiyon olarak profesyonel lige çıkmasının ardından Faruk Çelik Spor Tesislerini Türkiye Futbol Federasyonu standartlarına getirmek için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından başlatılan çalışmalar sona erdi.

Yenilenen ve 2000 kişilik kapasitesiyle standartlara uygun hale gelen stadyum Pazar günü Karbel Karaköprü Belediyespor'un Gebzespor ile oynayacağı maçta açılacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli stadın son hazırlıklarını incelerken, Pazar günü oynanacak ilk maçta herhangi bir sorun yaşanmaması için tüm hazırlıkların tamamlanması yönünde talimat verdi.

İncelemeden sonra açıklama yapan Başkan Baydilli profesyonel liglerde mücadele eden Karaköprü Belediyespor'a yakışır bir saha inşa ettiklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Takımımız 3. lige çıkınca stadımızın şartları federasyon tarafından uygun görülmüyordu. Biz de kulübümüzün maçlarını oynayabilmesi için Faruk Çelik Tesislerimizi yeniden inşa ettik ve standartlara uygun bir stat yaptık. Takımımız pazar günü Gebzespor ile oynanacak maçla birlikte sahamızda maçlarını oynamaya başlayacak. Stadımız Karaköprü'müze ve Şanlıurfa'ya hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Baydilli’nin yenilenen stadyuma yaptığı ziyarete; Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Çayan ve Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp 2. Başkanı Mevlüt Keklik eşlik etti.

Karbel Karaköprü Belediyespor'un yeni sahasında Gebzespor ile oynayacağı maç pazar günü 13.00'te başlayacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48