Öne Çıkanlar Vali Erin sanlıurfa trafık kazası sanlıurfaspor memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi.

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Tokatspor'u Ağırlayacak
TFF 3. Lig 1. grupta 8 maçta aldığı 18 puanla lider olan Karbel Karaköprü Belediyespor 9. hafta maçında sahasında Tokatspor'u ağırlıyor. Ligde henüz mağlubiyeti olmayan ve sahasında oynadığı 4 maçı da kazanan Karaköprü ekibi Tokatspor'u da mağlup ederek iç saha galibiyet serisini ve liderliğini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Teknik Direktör Hüseyin Dağ yönetiminde çalışmalarını tamamlayan kırmızı siyahlı ekipte futbolcular liderliğin keyfini çıkarırken, Tokatspor maçından da üstün mücadele sergileyerek galip gelmek ve liderliği sürdürmek istiyorlar.
Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan sezona iyi başlayıp devam ettiklerini belirterek, "Takımımız henüz mağlup olmadı ve 8 maçta sadece 1 gol yedik. İnşallah Tokatspor maçında da güzel bir galibiyet alarak liderliği sürdüreceğiz. Ben futbolcu kardeşlerimin sahada her zamanki gibi yüreğini ortaya koyacağından eminim. Ancak taraftarımızın desteğine ve duasına da ihtiyacımız var ve bu önemli maçta tüm hemşerilerimizi pazar günü stada bekliyorum" diyerek taraftarları maça davet etti.
20 Ekim Pazar Günü Karaköprü Faruk Çelik Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00'te başlayacak ve Gaziantep Bölgesi Hakemi Ali Yılmaz yönetecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48