Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Karaköprü seriyi sürdürmek istiyor
Bölgesel Amatör Lig 2. grupta şampiyon olarak Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil etmek isteyen Karaköprü Belediyespor, geçen hafta taraftarın desteğiyle lider Adıyaman 1954'ü mağlup ederek önemli bir galibiyet almıştı. Bu hafta şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Araban Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Karaköprü ekibi, maçın hazırlıklarını Şanlıurfaspor tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Çift kale maç ile geçen antrenmanda futbolcuların hırslı olması dikkatlerden kaçmadı.
Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, Araban Belediyespor maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturmak istediklerini ifade ederek, hafta boyunca takımın iyi çalışarak maça hazırlandığını söyledi. Başkan Kudat tesislerini Karaköprü Belediyespor'a açan Şanlıurfaspor Kulübü Yönetim Kuruluna teşekkür etti.
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu hafta boyunca iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini, 10 maçlık galibiyet serisini Araban maçında da sürdürmek istediklerini dile getirdi. Şahapoğlu, "Geçen hafta taraftarımızın desteğiyle Adıyaman'ı güzel bir galibiyetle devirdik. Bu hafta da Araban Belediyespor deplasmanında galip gelerek serimizi sürdürmek istiyoruz. Rakibimizin de istekli olduğunu biliyoruz ama biz iyi çalıştık ve galip geleceğimize inanıyoruz. Taraftarımızın bizi desteklemeye devam etmesini istiyoruz. İnşallah sezon sonunda biz de onlara şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz. Şanlıurfaspor kulübüne de tesislerini bize açtığı için teşekkür ederiz" diye konuştu.
Takım Kaptanı İbrahim Ülüm, Adıyaman galibiyetinin değerinin Araban galibiyetiyle taçlanacağını kaydederek, takımca iyi hazırlandıklarını ve bu önemli maçı alarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacaklarını sözlerine ekledi. Takımın önemli futbolcularından Muhammet Kurt ise takımda iyi bir aile ve arkadaşlık ortamı olduğunun altını çizerek her maç üstüne katarak oynadıklarını ve şampiyonluk yaşayacaklarına inandıklarını belirtti.
Karaköprü Belediyespor’ un Araban Belediyespor ile oynayacağı maç Cumartesi günü saat 14.00'de Gaskispor tesislerinde oynanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49