Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Şampiyonluk Aşkına
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) maç fazlasıyla lider konumunda bulunan ve şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Karaköprü Belediyespor, Tunceli ekibi 62 Pertekspor ile sahasında oynayacağı maçı kazanıp şampiyonluk iddiasını son haftaya kadar taşımak istiyor.
Son 3 maçından farklı galibiyetler alarak rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Karaköprü ekibi 62 Pertekspor’a da aynı tarifeyi uygulamak için çalışmalarını sürdürüyor. Faruk Çelik Spor Tesislerinde yapılan son antrenmanda futbolcular Teknik direktör Bedih Şahapoğlu yönetiminde 5’e 2 pas ve taktik çalıştı.
Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu, yakaladıkları galibiyet serisini 62 Pertekspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.
Pertek maçını kazanarak rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceklerini ifade eden Şahapoğlu, “Hafta başından bu yana Pertek maçının hazırlıklarını yapıyoruz. Ligin son 3 maçına giriyoruz. Şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Pertek maçını kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakiplerimizin puan kaybetmesi ile birlikte inşallah ligi lider olarak tamamlayacağız” dedi.
Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ise, Kalan son 3 maçı da kazanarak mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.
Başkan Kudat, “Hedefimiz kalan maçlarımızı kazanıp ligi en üst sırada bitirmek. Yarın Pertekspor maçına da kazanarak önümüze bakacağız.  Son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Ben takımımın şampiyon olacağına inanıyorum” diye konuştu.
Karaköprü Belediyespor, Pazar günü Faruk Çelik Spor Tesislerinde konuk edeceği 62 Pertekspor’u ligin ilk yarısında deplasmanda 4-0 mağlup etmişti. Bu maç öncesi Karaköprü Belediyespor 48 puan ve maç fazlasıyla lider konumda bulunurken, 62 Pertekspor 21 puanla 9. Sırada yer alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49