Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Karaköprü iyi çıkış yaptı
 Türkiye Bölgesel Amatör liginde Karaköprü Belediye Spor Suruç gençlik spor ile Karaköprü Faruk Çelik spor kompleksinde ligin ilk maçında karşı karşıya geldi.

Karşılaşma öncesi karaköprü belediyespor maça kurban keserek sahaya ayak bastılar ayrıca ASKF yöneticileri hakem ve takım kaptanlarına çiçek vererek başarılar dilediler.

Karşılaşmanın ilk yarısın da iki takım da tutuk bir futbol sergiledi. Orta saha mücadelesin de geçen maç ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya daha baskılı bir şekilde başlayan Karaköprü Belediyespor arka arkaya semih 2 ve fikretin attığı gollerle 3-0 öne geçti.

Maçın uzatma dakikaların da iki takım arasın da gergin anlar yaşandı. Suruç Gençlikspor da kaptan Kenan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçta başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor yeni sezona 3 gol ve 3 puanla başladı.

BAL ligi ilk hafta mücadelesinde Şanlıurfa temsilcileri 2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hesapları yapıyorlar

BAL müsabakaları; 12 takımlı 1, 13 takımlı 3 ve 14 takımlı 7 grupta olmak üzere toplam 11 grupta 149 takımın katılımıyla oynanacak.

Grup birincisi olan takımlar Spor Toto 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49