Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Hopaspor’u 1-0 Mağlup Etti

Karbel Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 1. Grupta 24. Hafta maçında Artvin Hopaspor ile karşı karşıya geldi. Karaköprü Belediyesi Faruk Çelik Stadında oynanan karşılaşmayı Karbel Karaköprü Belediyespor 68. Dakikada Emre Demir’in attığı golle 1-0 kazanarak önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmada ilk yarıda kontrolü elinde tutan Karaköprü ekibi yakaladığı fırsatlardan yararlanamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda da baskısını sürdüren kırmızı siyahlı takım 68. Dakikada yakaladığı hızlı atakta Emre Demir’in attığı golle öne geçti. Kalan dakikalarda Karaköprü Belediyespor rakibinin baskısını kırınca maç 1-0 sona erdi. Maçın ardından taraftarlar ile futbolcular galibiyeti karşılıklı tezahüratlarla kutladı.

Bu sonuçla Karaköprü Belediyespor puanını 32’ye çıkararak 7. Sıraya yerleşirken, Artvin Hopaspor 27 puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49