Öne Çıkanlar restore mıllı bırlık ve kardeslık sanlıuırfaspor buyuksehır harran

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Erzin'e Gidiyor

TFF 3. Lig 1. grupta yer alan Karbel Karaköprü Belediyespor pazar günü deplasmanda oynayacağı Erzin Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekipte futbolcular ve teknik ekip tek hedef olarak bu deplasmandan galibiyetle dönmeyi belirledi.

Geçen hafta şanssız bir yenilgi alan Karaköprü temsilcisi Erzin Belediyespor’u mağlup ederek hem mağlubiyeti telafi etmek hem de play off iddiasını sürdürmek istiyor.

Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ deplasmanda önemli bir maça çıkacaklarına dikkat çekerek, maça iyi hazırlandıklarını ve sadece galibiyete odaklandıklarını söyledi.

Karbel Karaköprü Belediyespor ’un Erzin Belediyespor ile oynayacağı maç 10 Şubat Pazar günü saat 13.00’te başlayacak ve maçı Ankara Bölgesi Hakemi Burak Güner yönetecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49