Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin urfahaber trafık kazası

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Düzcespor’a 1-0 Mağlup Oldu

Ligde geçtiğimiz hafta yine deplasmanda lider Serik Belediyespor’a 3-1 mağlup olarak ilk mağlubiyetini alan Karbel karaköprü Belediyespor bu kez yine deplasmanda oynadığı Düzcespor maçını 1-0 kaybederek zirve yarışından uzaklaşmaya başaldı.

Üst sıralara yeniden tırmanmak adına deplasmanda Düzcespor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor, 3 puanı Düzce'de bıraktı. Haftalardır puan kaybetmeye devam eden siyah kırmızılılar liderlik dahi görmüşken şimdi ise ard arda yaşanan puan kayıpları ile 6'ıncı sırada kendine yer buldu. Düzce 18 Temmuz şehir stadında oynanan maçta ev sahibi ekip 30'uncu dakikada Ahmet Maran'ın ayağından bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Karbel Karaköprü Belediyespor Düzcespor karşısında aldığı bu ağlubiyetle lider Serik Belediyespor arasındaki puan farkı 7'ye yükseldi.

Karbel Karaköprü Belediyespor bu hafta kendi evinde Silivrispsor’u konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48