Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Karaköprü bir puan ile dönüyor

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanda oynadığı Sultenbeyli ile 1-1 berabere kaldı. Sultanbeyli deplasmanına mutlak galibiyet için giden Karbel Karaköprü Belediyespor rakibi karşıında iyi mücadele etmesine rağmen ilk yarıda yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamadı ve ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Maçın ikinci yarısına mutlak gol için sahaya çıkan kırmızı siyahlılar üstün oyununu sürdürmeye başladı. Rakip kalede gol ararken geride açıklar vermeye başlayan Karaköprü Belediyespor maçın 57. Dakikasında İskender Can’ın gollüne engel olamayarak 1-0 yenik duruma düştü.

Kalesinde gollü gördükten sonra oyundan kopmayan Karaköprü Belediyespor etkili ataklar sergilemeye başladı. Maçın 67. Dakikasında Umut Pusat’ın attığı golle 1-1’lik eşitliği sağlayan Karaköprü Belediyespor rahat bir nefes aldı.

Galibiyet gollü için adeta rakip kaleyi abluka altına alan Urfa temsilcisi bir türlü yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. Maçta geri kalan bölümlerde her iki takımın çabası gollü getirmeyince maç 1-1 tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49