Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Beşledi

TFF 3. Ligde mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 23. Haftasında Kocaeli ekibi Körfez SK ile karşı karşıya geldi. Karaköprü Faruk Çelik Stadında oynana maçı Karaköprü Belediyespor 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak rahat bir galibiyet aldı. Karşılaşmayı Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de tribünden takip etti.

Maça hızlı başlayan Karaköprü ekibi 7. Dakikada Yeldar Yamaç’ın golüyle 1-0 öne geçti. Rakibini yarı sahasına hapseden Kırmızı Siyahlı ekip 36. Dakikada Yasin Reis’in golüyle farkı ikiye çıkarırken, 40. Dakikada Emre Demir ile 3-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda da hızlı bir başlangıç yapan Karbel Karaköprü Belediyespor 47. Dakikada Yasin Reis ile farkı dörde çıkardı. Bu golden sonra maçı rölantiye alan Karaköprü ekibi 82. Dakikada Emre Tekin Pınar’ın golüyle skoru 5-0 yaptı.

Maç bu sonuçla tamamlanırken, Karbel Karaköprü Belediyespor puanını 28’e çıkararak playoff iddiasını sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48