Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Belediyespor yeni yönetimi görev bölümü yaptı

Karaköprü Belediyesporlu futbolcular, 18 Ocak 2020 Cumartesi oynanan maçta Erzincanspor’u 1-0 yenerek yeni yönetime 3 altın puan hediye ettiler.

Karaköprü Belediyespor yeni yönetimi görev bölümü yapmak üzere dün akşam saatlerinde toplandı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrasında 11 kişiden oluşan KARBEL Karaköprü Belediyespor Yönetim Kurulunda görev bölümü şöyle gerçekleştirildi:

Ahmet Kenan KAYRAL : Kulüp Başkanı

Halaf TOKMAKÇI : As Başkan

Mehmet Mevlüt KEKLİK : Başkan Yardımcısı

Mehmet NİMETOĞLU : Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman

Hasan ÇİÇEKÇİ : Genel Sekreter

Vehbi BEYAZ : Hukuki İşler Sorumlusu

Müslüm ABACIOĞLU : Medya ve Tanıtım Sorumlusu

Mehmet EROL : Sosyal İşler Sorumlusu

Cemal MEŞÇİ : Reklam ve Tanıtım Sorumlusu

Ahmet BADILLI : Alt Yapı Sorumlusu

Mahmut ÖZBEK : Tesisler, Stadyum ve Taraftarlar Sorumlusu

Karaköprü Belediyespor’umuzu en iyi yerlere getirme gayreti içersinde olacağız

Toplantı sonrasında yönetim kurulundaki yol arkadaşlarına başarılar temennisinde bulunan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen olağanüstü kongre ile Karaköprü Belediyespor yönetimini resmen devraldık. Şimdiye kadar emeği geçen başta Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli olmak üzere eski Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine tekrar teşekkür ediyoruz. Zor bir zamanda zor bir görevi devraldığımızın farkındayız. Ancak bu takım sadece Karaköprü ilçemizin değil, Şanlıurfa’mızın takımıdır ve herkesin üzerine düşeni yapacağından, desteğini esirgemeyeceğinden şüphemiz yok. Yaptığımız her işimiz yönetimdeki 11 arkadaşı ve işi çok iyi bilen dostlarla yapılacak istişareler sonucunda yapılacak, her işten her arkadaşımızın bilgisi olacaktır. Birlik ve beraberlik içersinde herkes iyi bildiği her konuda fikrini ortaya koyarak bu işin üstesinden gelecek ve değerli futbolcularımızın da gayretiyle Karaköprü Belediyespor’umuzu en iyi yerlere getirme gayreti içersinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza tekrar görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Karaköprü Belediyespor, birkaç takviye ile daha da güçlendirilir

As Başkan Halaf Tokmakçı ise, takıma birkaç takviye ile daha da güçlendirilecek Karaköprü Belediyesporlu futbolcuların her maçta azim ve kendilerine güvenle çıkacakları her maçı rahatlıkla kazanacaklarına inandıklarını, eski-yeni yönetim demeden Şanlıurfalı–Karaköprülü herkesin takımlarına destek olmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48