Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Belediyespor Kupaya Veda Etti

Karbel Karköprü Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur karşılaşmasında evinde Dersim 62 spor ile karşılaşan Karbel Karaköprü belediyespor maçın normal süresi 2-2 biten maç ,konuk ekip uzatma dakikalarında bulduğu gol ile 2-3 kazanarak üst tura yükseldi . Karbel Karaköprü Belediyespor ise kupaya veda etti.

Her iki takım sahaya bir üst tur çıkma parolasıyla çıkarken, konuk ekip ilk yarıda ekibimizden daha etkili bir futbol sergilerken Nurlan Novruzov’un 38. dakikada penaltıdan attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Maçın ikinci yarısında iki takımda etkili olamaya çalışırken, konuk ekip Dersim 62 Spor, 76. dakikada Emre Aydoğan ile farkı ikiye çıkardı. Kendi sahasında oynayan Urfa ekibi golden sonra daha etkili oynamaya başladı. Atakları sıkılaştıran Urfa ekibi Batuhan Er’in 86. dakika attığı golle farkı 1’e indirdi. Farkı bire indiren ev sahibi golden sonra moral bularak ataklarını daha da sıkılaştırdı. Eşitlik golünü ise bir dakika sonra Hüseyin Fıstıkçı’nın attığı gol ile yakaladı.

Maçın normal süresinde başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma uzatmalara gidildi. Uzatma dakikalarında her iki takımda etkili bir futbol sergilerken, Tunceli temsilcisi 100. dakikada Murat Yetimhellaç ile skoru 2-3’e getirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca maç 2-3 sona erdi. Konuk ekipte Ferhat Güçlü maçın 120. dakikasında kırmızı kart görürken, bu sonuçla Dersim 62 Spor üst tura yükselmeyi başardı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48