Öne Çıkanlar urfa sosyal medya sanlıurfa sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Belediyespor Hücum Hattını Gençlerle Güçlendirdi

Transfer çalışmalarını sürdüren TFF 3. Lig temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor hücum hattını güçlendirmek adına genç santraforlar Gökdeniz Varol ve Arif Bostancı ile kanat oyuncusu Umut Aslan’ı kadrosuna kattı.

23 yaşındaki santrafor Gökdeniz Varol geçen sezon Erzinspor forması giyerken, Manisaspor alt yapısından yetişip profesyonel oldu. Genç futbolcu TFF 1. Ligde 22 maçta, TFF 3. Ligde de 54 maçta forma giydi.

21 yaşındaki genç forvet Arif Bostancı ise Kardemir Karabükspor’dan transfer edilirken, geçen sezon takımıyla TFF 1. Ligde 29 maça çıktı.

Ankara Demirspor’dan takıma katılan 25 yaşındaki kanat oyuncusu Umut Aslan da Fenerbahçe altyapısından yetişirken; TFF 2. Ligde 28, TFF 3. Ligde 161 karşılaşmada forma giydi.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan transfer çalışmalarını önemli oranda tamamladıklarını dile getirirken, kampta yapılacak olan değerlendirmeye göre gerekli görülmesi durumunda transfer yapabileceklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49