Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Belediyespor Batman’a Hazırlanıyor
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Karbel Karaköprü Belediyespor 2018-2019 sezonunun ilk maçında deplasmanda Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın hazırlıklarını tesislerinde yoğun bir tempoyla sürdüren kırmızı siyahlı ekipte tek hedef maçtan galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç olarak belirlendi.
Önceki gün Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı yönetiminde yapılan antrenmanda Karbel Karaköprü Belediyespor güç, hız ve dayanıklılık ile taktik çalışması yaparken futbolcuların hırslı ve istekli olması dikkat çekti. Antrenmanı Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yöneticiler; Mithat Şaka, M. Mevlüt Keklik, Mustafa Kemal Polat, Sait Toprak, Ahmet Baydilli, Kemal Kılıç ve Necati Topal da takip etti.
İdman sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı ilk maçların her zaman zor olduğunu belirterek Batman deplasmanından en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi. Yozgatlı, “Batman Petrol maçı bizim için çok önemli bir maç çünkü lige iyi başlamak istiyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdik ve en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Çok şükür herhangi bir sakatlığımız sorunumuz yok. Deplasmandan alacağımız 3 puanla lige iyi başlamak istiyoruz” diye konuştu.
Karbel Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 1. Grupta sezonun ilk maçında 3 Eylül Pazar Günü Batman Petrolspor ile saat 16.00’da karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49