Öne Çıkanlar sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Batman İle Puanları Paylaştı
TFF 3.LİG’de 2018-2019 sezonun 2’nci devresi başladı. Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor mücadele verdiği 3.lig 1’nci grupta 2’nci devresinin ilk haftasında kendi evinde Batman Petrol Spor A.Ş’yi ağırladı. Sezonun ilk haftasında da karşı karşıya gelen iki takım Batman’da oynanan maçta gol sesi çıkmamış ve beraberlikle ayrılmışlardı.
Bugünde ligin 18.haftasında yine karşılaşana Karbel Karaköprü Belediyespor ve Batman Petrol Spor A.Ş maçını hakem Bayram Başkan yönetti. Başkan’ın yardımcılıklarını ise Burak Gültek, Umut İncili ve Lütfullah Aslan yaptı. Maçın başlama düdüğü ile hızlı başlayan Karaköprü Belediyespor daha maçın başında dakika 7’de Tekin Pınar’ın golü ile öne geçti. İlk yarıyıda oyun kontrolünü elinde bulunduran Karbel Karaköprü Belediyespor devre arasına da 1-0’nde girdi.
İkinci yarıda kötü oyun bir puan getirdi
İkinci yarının başlaması ile birlikte bu sefer ilk yarının tersi bir tempo ile maça hızlı başlayan taraf konuk takım Batman Petrol Spor A.Ş oldu. Geride olmasııdan dolayı gol için arayış içinde olan konuk takım beklediği golü sol kanatta dakika 52’de Bedirhan Çelik ile buldu. Golden sonra moral bulan konuk ekip bu sefer galibiyet için yüklenmeye başladı. Hızlı ataklarla Karaköprü Belediyespor kalesini zorlayan Batman Petrol Spor aradığı golü bu sefer yine Bedirhan Çelik’in şık golü ile dakika 68’da buldu. Geriden gelip deplasmanda öne geçen Batman Petrol Spor skoru korumak ve 3 puanı cebine koyup gitmek istese de maçı bırakmayan Karaköprü Belediyespor duran top organizasyonunda Rıdvan Bingöl’ün güzel aşırtma golü ile beraberliği yakaladı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takım birer puana razı kaldılar.
Haftaya Yomraspor deplasmanına gidiyor
Karbel Karaköprü Belediyespor Aldığı bir puanla TFF 3.LİG 1.grupta puan sıralamasında 22 puanla 11’nci sırada yer aldı. Öte yandan temsilcimiz önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Yomraspor deplasmanına gidecek. Yomraspor bu hafta ligde şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor deplasmanında ile 1-1 berabere kalarak puanını 27’ye çıkararak ligde 6’ncı sırada yer alıyor.
Hüseyin Dağ ilk maçında beraberlikle ayrıldı
Sezon başında büyük bir umut ile takımın başına getirilen eski başarılı futbolcu Mehmet Yozgatlı beklenen performansı bir türlü ortaya koyamadı. Deplasmanlarda alınan kötü mağlubiyetlere içerde de zor bela alınan beraberlikler eklenince ligin devre arasında Yozgatlı ile yollar ayrıldı. Takımda boşalan teknik direktörlük görevine Şanlıurfa’nın öz evladı olan başarılı teknik adam Hüseyin Dağ getirildi. Hüseyin Dağ yönetimindeki takım ligde çıktığı ilk maçında kendi evinde Batman Petrol Spor A.Ş ile kendi evinde berabere kalarak 1 puan aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49