Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Karaköprü 68 Aksaray Belediyespor'u 1-0 Mağlup Etti
Lige kendi evinde Şile Yıldızspor’u 2-1 mağlup ederek sezona başlayan Karbel Karaköprü Belediyespor geçtiğimiz hafta bu kez deplasmanda karşılaştığı Anagold 24 Erzincanspor ile 0-0 berabere kalarak çıkışını sürdürdü.
Ligin 3. Haftasında kendi evinde ve taraftarları karşısında 68 Aksaray Belediyespor maçına mutlak galibiyetle çıkan Karbel Karaköprü Belediyespor ilk yarıda istediği gollü bulamayarak her iki takımın ataklarında gol sesi çıkmayarak ilk yarı 0-0 tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında üstün görünen ev sahibi takım Karbel Karaköprü Belediyespor iyi mücadele etmesine rağmen bir türlü istediği gollü bulamadı. Galibiyet için büyük çaba gösteren Karaköprü Belediyespor 68 Aksaray Belediyespor 90+5’te attığı golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Ligde oynadığı 3 maçta 7 puan toplayan Karbel Karaköprü Belediyespor şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49