Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Kampta bulunan futbolcular
Şanlıurfaspor akşam yapılan antrenmanla çalışmalarına devam etti
PTT 1. Ligde mücadele eden sarı yeşilli ekip, akşam yapılan antrenmanda topla çalıştı.
Bolu Karacasu Beldesindeki Termal Otelde Kamp çalışmalarını yürüten Şanlıurfaspor günü düz koşu ve yarı alanda çift kale maçla tamamladı.
Teknik Direktör Cihat Arslan idaresinde 2 saat süren idmanda futbolcular, düz koşunun ardından tek pas çalışması yaptı. İdmanın ikinci bölümünde yarı alanda çift kale maç yapan futbolcular, Teknik Direktör Cihat Arslan'ın hışmına uğradı. sık sık oyunu durduran Arslan hata yapan futbolcularına uyarılarda bulundu.
İzinli olan Simon Zenke'nin katılmadığı Antrenmanın son bölümünde yine düz koşu yapan futbolcular, açma germe hareketleri ile antrenmanı sonlandırdı.
Yarın sabah izinli olan futbolcular, akşam 18:30'da günü tek idmanla geçirecek.
Mustafa Aşan: "Şanlıurfaspor'a gelmek için mücadele ettim"
Şanlıurfaspor'da oynamaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Aşan, "Geçsen sene devre arasında gelmiştim Urfaspor'a. İyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Bu sezonda yeni bir sezon açılışına başladık. Urfaspor'un teklifine olumlu cevap verdim. Gereken görüşmeler yapıldı. Benim içi,n en güzel ve hayırlısının Urfa olduğunu düşündüm ve burada oynamak için mücadele ettim. İki kulüp içinde hayırlısı olmasını dilerim.Şu bir gerçekki geçen sezon 3 ay içinde bazı insanları şüphe içinde bıraktım. İlk maçta gördüğüm Kırmızı kart ile taraftarlar belki beni yanlış tanıdı ama bunun normal olduğunu bilmelerini istiyorum. Çünkü sınuçta futbol oynuyoruz. Futbolda herşey olabiliyor. Şanlıurfasporlu taraftarlar emin olsunlarki bu sene elimden geleni en iyi şekilde yaomak istiyorum. Takımın şampiyon olması için gereken neyse onu yapacağım. Urfa halkı bize gereken desteği versin bizde onlara gereken cevabı vereceğiz. Emin olsunlar ve bize güvensinler.
Herşey gönlümüze göre olacak
Kampta arkadaşlık ortamını değerlendiren Mustafa Aşan, Kapmın çok iyi geçtiğini ve arkadaşlığın çok iyi olduğunu belirtirken, "İnşallah sezona iyi hazırlanıp herşeyin gönlümüze göre olmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.
Şanlıurfaspor kampında şu futbolcular bulunuyor!
Simon Zenke, Rodrigo Tello, Abdulkadir Özgen, Hüsnü Başkurt, Bora Körk, Mustafa Aşan, Onur Kolay, Youssef Yeşilmen, Berkan Karadeniz, Yusuf Akyel, Kenan Karışık, Şenol Akın, Serhat Koç, Kubilay Sönmez, Fevzi Elmaz, Onur Kolay, Çetin Aslan, Halil Köçer, Muhammet Emin Balcı, Ebubekir Elihoş, Yunus Emre Mest, İzzet Canlıka, Göksu Alhas, Gökhan Alsan, Veli Kızılkaya.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49