Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası, Şanlıurfa'da Sahibini Buldu

Şanlıurfa'da oynanan Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Final maçı Fenerbahçe ile Botaş arasında oynandı, kupayı Fenerbahçe kazandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Türkiye Kupası final maçı saat 15:00’da 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda oynandı. Oldukça yoğun bir seyirci katılımı ile başlayan maç oldukça çekişmeli geçti. Yaklaşık bir haftadır süren kupa maçlarında finalde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Botaş sahada kozlarını paylaştı. Yoğun tempo ve seyirci desteği ile oynanan maçı Fenerbahçe 60-53 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası'nın finalinde BOTAŞ'ı 60-53 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçeli oyuncular, mutluluklarını salonda kendilerini destekleyen taraftarlarıyla paylaştı. Şampiyon Fenerbahçe takımının kupası ve oyuncuların madalyaları, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Üst Yöneticisi Ömer Onan tarafından takdim edildi. Finalde Fenerbahçe'ye yenilen ve ikinci olan BOTAŞ'ta oyuncuların ve teknik heyetin madalyaları ise TBF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün ve Resul Kerse tarafından verildi.

Kupada Fenerbahçe çeyrek finalde Galatasaray, yarı finalde de Mersin Büyükşehir Belediyespor'u eleyerek finale yükseldi. BOTAŞ ise çeyrek finalde OGM Ormanspor, yarı finalde de Çukurova Basketbol'u saf dışı bırakarak adını finale yazdırdı.

Hakemler: Önder Yılmaz, Süleyman Dağder Dağlı, Orkun Yurtdaş

BOTAŞ: Cuic , Olcay Çakır Turgut , Kübra Erat , Krivacevic , Williams , Melis Gülcan , Büşra Akbaş , (Erdanay Topçu, Sehernaz Cidal, Aylin Darınç

Fenerbahçe: Birsel Vardarlı Demirmen , Vaugh , Plum , Verameyenka , Tuğçe Canıtez , Özge Yavaş, Hartley , (Ayşe Cora, Merve Arı, Tilbe Şenyürek, , Esra Ural Topuz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49