Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

İsmail Haktan Odabaşı kadro dışı bırakıldı
Şanlıurfaspor hafta sonu kendi evinde oynadığı Mersin İdman Yurdu maçında yenilmesi yönetimi harekete geçirdi.
Şanlıurfaspor kendi galibiyete hasret kaldı. Futbolcuların kötü oynaması yönetimi harekete geçirdi İsmail Haktan Odabaşı kadro dışı bırakıldı.
 
Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü A.Gökhan Gökmen yaptığı açıklamada” Şampiyonluk parolası ile yola çıktığımız ve hedeflerimizden hiçbir zaman kopmadan, Yönetimimiz, teknik ekip ve futbolcularımız ile sezon sonunda başarıya ulaşacağımıza inandığımız bu zorlu süreçte yolumuza devam etmekteyiz.
 
Şanlıurfa halkı ve Şanlıurfasporu sevenler ile birlikte başarıya inanarak yürüdüğümüz bu meşakkatli yolda başarıya ulaşacağımıza inanmayanlar ile yola devam etmeyeceğiz.
 
Şanlıurfasporumuzun üstlendiği vizyon ve misyonu görmezlikten gelerek Şanlıurfaspor formasını ve armasını taşıyamayan Profesyonel futbolcumuz İsmail Haktan Odabaşı, kulüp içerisinde disiplinsiz davranışları ve takım içerisinde uyumsuz, kavgacı, huzur bozucu, antrenman ve maçlarda isteksiz çalışmalarından dolayı yönetim kurulu kararı ve Teknik Heyetin onayı ile süresiz kadro dışı bırakılmıştır.
 
Süresiz kadro dışı bırakılması kendisine tebliğ edildikten sonra Şanlıurfaspor Tesislerini izinsiz terk etmiştir.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49