Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

İsmail Güven Şanlıurfaspor'da

Futbola Atiker Konyaspor'da başlayan genç futbolcu Anadolu Selçuklu ve Denizkispor formalarıda giydi. Sarı Yeşilli ekibin sezon sonu satın alma opsiyonu elinde bulundurduğu futbolcu takımın Antalya Belek'te yapılan kampına katılarak antrenmanlara başladı.

Şanlıurfa'daki Balıklıgöl Yerleşkesi, ziyaretçilerden her mevsim ilgi görüyor.Hafta sonları yoğunluğun artığı yerleşkeyi gezen ziyaretçiler, dünyanın en büyük doğal akvaryumu olarak nitelendirilen Balıklıgöl'de hatıra fotoğrafı çektirerek, balıklara yem atıyor, Hz. İbrahim'in doğduğu rivayet edilen mağarada dua ediyor.

Özellikle şehir dışından gelen vatandaşların ilk uğradığı yerlerin başında gelen Balıklıgöl güzelliği ile büyülüyor. Vatandaşlar, kutsal saydıkları göldeki balıklara yem atarken, çocuklar ise göl kenarından balıkları hayranlıkla izledi.

Güneşli bir havanın hakim olduğu Şanlıurfa'da, vatandaşlar başta Balıklıgöl ve çevresindeki alanlar olmak üzere park ve bahçelere akın etti. Yurdun bir çok bölgesinde yağışlı hava etkili olurken, Şanlıurfa'da ise hafta sonu güneşli geçti. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar Balıklıgöl'deki parklara akın ederek, buralarda vakit geçirdi.

Ailece dışarı çıkan vatandaşlar Halilürrahman ve Aynzeliha gölündeki balıklara yem atıp, tarihi alanda gezerek güzel havanın keyfini çıkarmaya çalıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48