Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Hedef üç puan
Bugün Kendi tesislerinde tek antrenman ile çalışmalarına devam eden sarı yeşilli ekipte sakatlığı geçen Oktay Delibalta antrenmanda yer aldı.
Düz koşu ve pas çalışması ile devam eden antrenman taktiksel çift kale maç ile sürdürdü.
Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu nezaretinde yapılan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman soğuma hareketleri ile son buldu.
Antrenman sonrası Eyyübiye Belediye Başkanı ve Kulüp Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, Kulüp başkanı İsmail Bağıban ve yönetim kurulu ile birlikte tesislere gelerek futbolculara tatlı ikram ederek başarılar diledi.
Yolculuk yarın
Malatya İnönü stadının bakımda olmasından dolayı EVKUR Yeni Malatyaspor-Şanlıurfaspor karşılaşması İstanbul'da oynanacak.
İstanbul Başakşehir Fatih Terim stadında oynanacak karşılaşma Cumartesi günü saat 18:30'da başlayacak.
Karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek
11 Mart 2017 Cumartesi günü saat 18:30 da İstanbul Başakşehir Fatih Terim stadında oynanacak karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek, Tokat'ın yardımcılıklarını, Oğuz Terzi ve Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Kadir Sağlam görev yapacak.
Öte yandan Şanlıurfaspor yönetim kurulu İstanbul'da yaşayan Urfalıları Cumartesi günü maça davet etti.
Şanlıurfaspor'u yanlız bırakmamalarını talep eden Yönetim kurulu adına açıklama yapan Başkan İsmail Bağıban, "Şanlıurfaspor için bu önemli maçta hemşehrilerimizi Başakşehir Fatih Terim stadına bekliyoruz" dedi.
Bağıban, İstanbul'da yaşayan Tüm Urfalılara seslenerek, Şanlı takımlarını İstanbul'da yanlız bırakmasınlar, bize ayrılan trübünleri dolduralım ve takımımıza centilmence destek verelim diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48