Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Havalar soğudu süt mısırı çıktı
Şanlıurfa’da, hava sıcaklıklarının düşmesi üzerine süt mısır satıcıları meydanlardaki yerini aldı.
 
Soğuk havaların vazgeçilmezi olan süt mısır, Şanlıurfa’da son zamanlarda rağbet görmeye başladı. Taze mısırların kaynatılıp, bardakta satılması vatandaşların ilgisini çekerken, süt mısır satıcıları da işinden memnun.
 
Kentte, süt mısır satan esnaflar, işlerinin özellikle kış aylarında açıldığını belirterek, havaların soğumasını istedi. Otobüs duraklarında tabla üzerinde süt mısır satan esnaflardan Şükrü Karabacak, işlerinin her geçen gün iyiye gittiğini belirterek, “ İşlerimiz son iki günden beri açılmaya başladı. Biz burada taze mısırları kaynatarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İşimiz genelde soğuk günlerde daha çok oluyor, süt mısırlar sıcak olduğu için soğuk havalarda insanların içini ısıtıyor, dolayısıyla soğuk havalar işimize yarıyor. Taze mısırları tarlalardan getirip, burada vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Genel olarak, otobüs duraklarının yakınında duruyoruz, müşterilerimizin çoğu öğrenci oluyor” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49