Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Hasta ziyaretçilerin serinleme yöntemi
Şanlıurfa’da bunaltan sıcaklar hasta ziyaretçilerini etkiledi, ziyaretçileri ziyaret saatini hastane girişinde bulunan kolonların altına serin yerde bekliyor.
 
Şanlıurfa’da 45 dereceyi bulan sıcaktan bulanan vatandaşlar serin yerleri tercih ediyor. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine gelen hasta ziyaretçileri ziyaret saatini hastane giriş kolanların altına da bulunan serin yerde bekliyor.
Hasta ziyaretçileri köylerinden geldikleri havaların çok sıcak olması nedeniyle sabahın erken saatlerinde geldiklerini ziyaret saatleri genelde öğlene dek geldiğinden serinlemek için hastane girişinde bulunan kolonların olduğu yerde oturup hasta ziyaret saatini beklediklerini ifade ettiler.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49