Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı'ndan 3'de 3'lük Galibiyet
 3. Lig Erkekler Voleybol Ligi'nde Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı bugün saat 13:00'da GAP Arena Spor Salonu'nda Bingöl Solhan Erkekler Voleybol Takımı ile gerçekleştirdiği maçın 3 setini de alarak salondan galibiyetle ayrıldı.  
Bingöl Solhan Erkekler Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelen Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, bu başarısı ile galibiyet serisine bir puan daha ekledi. 
Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, ilk setten 25-12'lik mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci setinde de Haliliye ekibi 25-16 ve üçüncü setinde ise 25-17'lik skorlarla maçın kazanan tarafı olmaya hak kazandı. 
Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, 29 Kasım 2015 Pazar günü Diyarbakır deplasmanında Diyarbakır Dicle Spor ile karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49