Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Haliliye Basketbol Ve Voleybolda Haftayı Galibiyetle Kapattı

Türkiye Basketbol 2. Liginde Haliliye Belediye Spor, 11 Nisan Spor Salonunda Söğütsen Seramik Spor takımını konuk etti. Ligin 14’üncu haftasında Atilla Keskin yönetimindeki Haliliye Belediye Spor, maçın ilk periyodunu 36-26, ikinci periyodunu ise 44-57 geride kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi karşısında dengeyi sağlayan Haliliye ekibi, salondan 96- 88’lik galibiyetle ayrıldı. Haliliye ekibi, bu sonuçla ligdeki puanını 22’ye çıkarttı. Haliliye ekibi bu sonuçla 5. sıradaki yerini korudu.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı ise ligin 19’uncu haftasında Malatya'da Malatya Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Haliliye ekibi, karşılaşmanın ilk setini 25-17 kazanan Haliliye ekibi ikinci sette ise 25-20 mağlup oldu. İkinci setin ardından üstünlüğünü elden bırakmayan Haliliye ekibi maçta 25-20 ve 25-21'lik setlerle salondan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Haliliye ekibi, bu skorla ligdeki puanını 36' ya çıkararak 5'inci sıraya yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48