Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Hakem ve Gözlemciler sezonu açtı
Şanlıurfalı hakem ve gözlemciler 2014-2015 futbol sezonu açtı Gap Arena ek sahasında düzenlenen törenle açtı.
Şanlıurfalı hakemler ve gözlemciler 2014-2015 sezonunu Gap arena stadın ek sahasında yapılan törenle açılışı  yapıldı. açılışa Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı, dernek üyeleri Osman Avcı, Kudusi Müftüoğlu, Yunus Yıldırım, Ertem Atasoy, Süleyman Abay, Yusuf Emre, Zafer Korukmaz, Şanlıurfa il hakem kurulu başkanı Halil Baylan komite üyeleri hakem ve gözlemciler katıldı.
Açılış konuşması yapan Abdurrahman Arıcı, Hakemlere yeni sezonda başarılar diledi. Şanlıurfa il Hakem kurulu başkanı Halil Baylan ise, öncelikle Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyelerinin sezon açılışlarına katıldıkları için teşekkür ederek Şanlıurfa'ya da teşriflerinden dolayı çok memnun olduklarını söyledi.  günün anısına Dernek Başkanı Abdurranman Arıcı'ya plaket taktım etti. Daha sonra klasmana yükselen Hakem ve gözlemcilere taktır name verildi.
Hakem ve gözlemcilerin sezon açılışının ardından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD) aylık toplantısını yapmak üzere kendilerine ayrılan otele geçti.
Başkanlığını Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı'nın yaptığı dernek Üyeleri ile birlikte başta Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret ettikten sonra Dergah Balıklıgöl, Göbeklitepe yi ziyaret ardından heyet Şanlıurfa'dan ayrılacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49