Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Güzle bir maç oldu
 PTT 1.Liginde mücadele eden Şanlıurfaspor ile Adanademirspor maçında gol şovu yaşandı. Karşılaşmayı Adana 3-2 kazandı

Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan, Adana Demirsporlu futbolcu Timur ile dengelerinin bozulduğunu belirtirken, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise Şanlıurfaspor gibi bir takımı kendi sahasında yenmek kolay bir olay olmadığını söyledi.

Cihat Arslan “Bizi destekleyen taraftarların karşısında aldığımız mağlubiyet beni üzdü. Tabi ki bunu hayal etmemiştik. İlk yarıya planladığımız gibi başlayamadık. İlk yarı maalesef bize yakışmadı. Adana Demirspor cesaretlendi iyi oynadı. Timur’la bizim dengemizi iyi bozdular. Karşı rakibi yenebileceğimizi ben biliyorum. İkinci yarı penaltı golü bizi gerçekten çok yıprattı. Zincirleme trafik kazası gibi oldu. Bunu kabul etmek mümkün değildir. Son 35 dakika da inanılmaz bir tempo gösterdi futbolcularımız iki tane direkten dönen topumuz var onlar gol olsaydı oyunun seyri değişebilirdi” diye konuştu.

 Ünal Karaman, ise “Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum. Futbolcularımız ara dönemde gerçekten çok iyi çalıştılar. Şanlıurfaspor gibi bir takımı kendi sahasında yenmek kolay bir olay değildir. İzleyenler güzel bir müsabaka izledi. Galibiyetle dönmekten sevinçliyiz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49