Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Güvenç, “Urfa'yı spor kenti yapacağız”
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Sporu daha üst seviyelere çıkarmak için birçok projeye imza atacaklarını dile getirdi.
30 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Celalettin Güvenç seçimler sonrası ziyaretleri kabul etmeye başladı. Bu süreç içerisinde hala devam eden ziyaretleri, makamında kabul eden Celalettin Güvenç bugünde Urfanatik Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Gülebak, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli, Futbol İl Temsilcisi Abdulrahman Çadırcı, İl Hakem Kurulu Başkanı Halil Baylan, Türkiye Spor Yazarları ve Sabah Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Aktaşoğlu ve Urfanatik Gazetesi Muhabiri Gülizar Gülebak ziyaret etti.
 Ziyaret sırasında Spor için yapılabilecek ve çocukların Spora yönelmesi için, daha nelerin yapılacağı konuşulurken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç; ’ Şanlıurfa da Sporu daha üst seviyelere taşımak için el birliğiyle tesisler kurarak gençlerimize daha güzel bir ortamda hizmet etmek için bir çok projelerimiz bulunmaktadır. Şanlıurfa’yı Güneydoğu Anadolu Bölgesinin Spor kenti yapacağız. Bu konuda Spora gönül vermiş ekiplerimizle çalışacağız. ‘ sözlerini dile getirirken her şey Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar için, durmak yok hizmete devam dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49