Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Güreşçiler kuplarını aldı
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi "19 Mayıs Gençlik Haftası Spor Şenlikleri" etkinlikleri kapsamında güreş turnuvası düzenledi.
Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya katılan 200 güreşci 10 kategoride  kıyasıya mücadele etti.
Turnuva sonunda 32 kiloda Ali Demir, 35 kiloda Lezgin Çekik, 42 kiloda Samet Ateş, 47 kiloda Abdulkadir Aksaç, 53 kiloda Ömer Dedeoğlu, 66 kiloda yunus Akbaş, 73 kiloda Eyüp mayda ve 85 kiloda Fırat Tokdemir birinci oldu.
Takım sıralamasında ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı birinci, TOKİ Gençlik Merkezi Güreş Takımı ikinci ve İl Gençlik Güreş takımı ise üçüncü oldu. Turnuva sonunda kendi kategorilerinde birinci olan güreşçilere kupa ve madalyaları verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49